Peuterspeelzalen Heemstede

Casca Kinderdagverblijf Molenwerf

KDV Molenwerf biedt kinderen een fijne en veilige plek om naar hartenlust te spelen, groeien, leren en ontdekken. Spelenderwijs worden allerlei activiteiten aangeboden. Het kinderdagverblijf maakt deel uit...

Casca Peuteropvang - locatie de Pluizebol

De peuteropvang biedt een fijne en veilige plek om naar hartenlust te spelen, groeien, leren en te ontdekken. De groep bestaat uit maximaal 16 peuters tussen de 2 en 4 jaar.

de Pluizebol

Op dit kinderdagverblijf of crèche worden jonge kinderen (baby's en peuters) opgevangen. Kinderen worden voor een hele of een halve dag opgevangen.

Het Bonte Huis - locatie Heemstede

Kleinschalige kinderopvang.
Het Bonte Huis staat voor gezelligheid, kalmte, aandacht en natuurbeleving, geïnspireerd door de antroposofie.

KDV Kindergarden - locatie Heemstede

Kinderdagverblijf Kindergarden Heemstede heeft kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar.
Er zijn 2 babygroepen (0 t/m 2 jaar), 1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar) en
2 peutergroepen (2 tot 4 jaar)

KDV Plein1 Op Stoom

Op Stoom biedt dagelijks opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Op veel locaties bij Op Stoom zijn de groepen verticaal. Dit betekent dat baby’s, dreumesen en peuters samen kunnen spelen. De...

Kinderdagverblijf Bambam & Pebbles

Bambam & Pebbles is een kinderdagverblijf voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en heeft een verticale groep van maximaal 10 kinderen.

Kinderdagverblijf Bumme

Kinderdagverblijf Bumme is onderdeel van Humankind.

Kinderdagverblijf Bumme (Kinderopvang Humanitas)

In het noorden van Heemstede is Kinderdagverblijf Bumme ondergebracht, samen met Buitenschoolse Opvang (BSO) De Ruimte. Het kinderdagverblijf bestaat uit drie babygroepen en drie peutergroepen.

Kinderdagverblijf Club Bambino - Heemstede Overijssellaan 197

Deze vestiging heeft 3 horizontale groepen. Aan de Overijssellaan 309 te Heemstede is een tweede vestiging met een verticale groep (0-2 jaar en 2-4 jaar) en een groep buitenschoolse opvang.