Kinderdagverblijven Heemstede

Casca Kinderdagverblijf Molenwerf

KDV Molenwerf biedt kinderen een fijne en veilige plek om naar hartenlust te spelen, groeien, leren en ontdekken. Spelenderwijs worden allerlei activiteiten aangeboden. Het kinderdagverblijf maakt deel uit...

de Pluizebol

Op dit kinderdagverblijf of crèche worden jonge kinderen (baby's en peuters) opgevangen. Kinderen worden voor een hele of een halve dag opgevangen.

KDV Kindergarden - locatie Heemstede

Kinderdagverblijf Kindergarden Heemstede heeft kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar.
Er zijn 2 babygroepen (0 t/m 2 jaar), 1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar) en
2 peutergroepen (2 tot 4 jaar)

KDV Plein1 Op Stoom

Op Stoom biedt dagelijks opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Op veel locaties bij Op Stoom zijn de groepen verticaal. Dit betekent dat baby’s, dreumesen en peuters samen kunnen spelen. De...

Kinderdagverblijf Bambam & Pebbles

Bambam & Pebbles is een kinderdagverblijf voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en heeft een verticale groep van maximaal 10 kinderen.

Kinderdagverblijf Bumme (Kinderopvang Humanitas)

In het noorden van Heemstede is Kinderdagverblijf Bumme ondergebracht, samen met Buitenschoolse Opvang (BSO) De Ruimte. Het kinderdagverblijf bestaat uit drie babygroepen en drie peutergroepen.

Kinderdagverblijf Club Bambino - Heemstede Overijssellaan 197

Deze vestiging heeft 3 horizontale groepen. Aan de Overijssellaan 309 te Heemstede is een tweede vestiging met een verticale groep (0-2 jaar en 2-4 jaar) en een groep buitenschoolse opvang.

Kinderdagverblijf Club Bambino - Heemstede Overijssellaan 309

Deze vestiging heeft twee horizontale groepen (0-2 jaar), (2-4 jaar) en een groep buitenschoolse opvang. De buitenschoolse opvang is gevestigd op Overijssellaan 307

Kinderdagverblijf Les Petits - locatie Cruquiusweg 39A

Cruquiusweg A heeft één groep van 16 kinderen tussen de 0-4 jaar, de Lieveheersbeestjes.
Er wordt gewerkt met een “open deuren” beleid. Dat betekent dat kinderen die dat willen op gezette tijden bij...

Kinderdagverblijf Les Petits - locatie Cruquiusweg 39B

Cruquiusweg B heeft twee groepen met elk 16 kinderen tussen de 0-4 jaar, de Tijgertjes en de Welpjes en een peutergroep van 8 kinderen tussen de 2-4 jaar, de Luipaarden.
Er wordt gewerkt met een “open...