Workshop slaap kindje, slaap

maandag 22 juni 2020

Op woensdag 24 november van 19.30 tot 21.30 uur organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin een workshop over een goed slaappatroon ontwikkelen bij je kind. De workshop is voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en vindt plaats op de Lieven de Keylaan 7 in Heemstede.

Je kind kan problemen hebben met inslapen. Steeds maar weer mama of papa roepen, een slokje water vragen of zijn bed uit kruipen. Je kind kan ook moeite hebben met doorslapen en meerdere keren per nacht onrustig of huilend wakker worden. Slaapproblemen zorgen ervoor dat je kind en jijzelf overdag ook moe zijn en het hele gezin uitgeput raakt. Wat kunnen redenen zijn dat je kind niet goed slaapt? En hoe leer je je kind om beter te slapen? Tijdens deze workshop komen deze en andere onderwerpen aan bod, en kun je je vragen hierover stellen. 

Als je interesse hebt voor deze workshop kun je je zich inschrijven via de knop themabijeenkomsten en cursussen op www.cjgheemstede.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.