KIES – Cursus voor kinderen van gescheiden ouders

maandag 22 juni 2020

Georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin Bloemendaal en Heemstede.

“Na onze scheiding wilde ik mijn kinderen de kans geven hun emoties te verwerken. Ook om te voorkomen dat ze op latere leeftijd nog problemen zouden krijgen door onze scheiding. KIES had een hele positieve insteek. Mijn kinderen hebben er veel aan gehad hun ei buitenshuis kwijt te kunnen en herkenning te vinden bij andere kinderen.” - Marlies, moeder van Jesse (11) en Sanne (9).

KIES helpt kinderen om de scheiding beter te begrijpen. Het programma biedt kinderen een plek om met andere kinderen stil te staan bij alles wat de scheiding met zich meebrengt. Tijdens 8 bijeenkomsten van 1 uur komen aan de hand van creatieve opdrachten, praten en spel, thema’s aan bod die op dat moment spelen. Voor ouders is er vooraf een informatie- en achteraf een evaluatiebijeenkomst. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De cursus is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar.

Wanneer & waar

Startdatum: dinsdag 20 oktober 2020.
Dag en tijd: dinsdagen van 15.15 tot 16.15 uur
Info-ochtend voor ouders: dinsdag 20 oktober van 9.00 tot 10.00 uur.
Locatie KIES training: volgt nog
Er zijn geen kosten voor u verbonden aan deze cursus.

Hebt u nog vragen neem dan contact op met Claudia Heijns, CJG en KIES-coach. U kunt haar telefonisch bereiken op nummer 06-83294625 of via email c.heijns@cjgkennemerland.nl. U kunt uw kind aanmelden via www.samenopgroeien.nu, knop scheiden, KIES groepen.