Alles weten over borstvoeding?

donderdag 25 juli 2019

Wil je borstvoeding gaan geven? Wil je weten hoe het werkt en wat er allemaal invloed op heeft? En welke rol heb jij als partner hierbij? Maak kennis met alle aspecten die met borstvoeding te maken hebben. Wanneer je zwanger bent en over denkt om borstvoeding te gaan geven, kun je hier allerlei vragen over hebben. Kan ik dit wel? Hoe leg je de baby aan? Hoe weet ik of mijn baby voldoende gedronken heeft? En wat nu als het borstvoeding geven echt niet lukt of toch niet zo goed bij mij past?

Tijdens een bijeenkomst van ongeveer 2 uur krijg je informatie, doen we oefeningen en kijken we naar korte films. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en ideeën met de andere ouders. Aan het eind van de bijeenkomst heb je heel veel praktische informatie en tips over het borstvoeding geven, en weet je of borstvoeding geven bij jou past.

De informatiebijeenkomsten zijn op 29 oktober en 26 november van 19.30 tot 21.30 uur bij de Pauwenhof Achterweg 19 te Heemstede. Je kunt je inschrijven via de knop Themabijeenkomsten en curssen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.