Themabijeenkomst 'How2Talk2Kids'

donderdag 14 maart 2019

Op woensdag 15 mei organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Heemstede een themabijeenkomst over “Effectief communiceren met kinderen” volgens de methode van How2Talk2Kids. Gastspreker is Wieke Sieverts. Zij is werkzaam voor How2Talk2Kids. De bijeenkomst is van 20.00 (inloop vanaf 19.45) tot 22.00 uur bij Basisschool de Ark, Van der Waalslaan 37 in Heemstede.

Bent u op zoek naar een effectievere manier van communiceren met kinderen, kom dan naar deze themabijeenkomst. Maak kennis met de methode How2Talk2Kids en leer vaardigheden, die je in de praktijk kunt toepassen.

De methode How2Talk2Kids
Deze methode geeft zicht op hoe kinderen zich voelen, waardoor je je beter in hen kunt verplaatsen. How2Talk2Kids is gebaseerd op een andere manier van praten met, en luisteren naar kinderen. De methode reikt praktische handvatten aan voor betere communicatie, waardoor de relatie verdiept.

Effect van de methode
Zowel ouders als kinderen krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en de sfeer in huis verbetert.

Aanmelden
Hebt u interesse voor deze themabijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden bij Floor van Blitterswijk coördinator van het Centrum voor Jeugd en Gezin Heemstede via de email, F.vanBlitterswijk@heemstede.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.