KIES – Training voor kinderen van gescheiden ouders

donderdag 11 januari 2018

Georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin Heemstede en Bloemendaal.

“Na onze scheiding wilde ik mijn kinderen de kans geven hun emoties te verwerken. Ook om te voorkomen dat ze op latere leeftijd nog problemen zouden krijgen door onze scheiding. KIES had een hele positieve insteek. Mijn kinderen hebben er veel aan gehad hun ei buitenshuis kwijt te kunnen en herkenning te vinden bij andere kinderen.” - Marlies, moeder van Jesse (11) en Sanne (9).

Op vrijdag 16 februari starten er twee KIES trainingen. De trainingen vinden plaats op basisschool De Ark, Van der Waalslaan 37 in Heemstede. Kinderen die in de gemeente Heemstede of Bloemendaal wonen, kunnen aan deze groepen meedoen. KIES (Kinderen In een Echtscheidings Situatie) is een laagdrempelige spel- en praatgroep voor kinderen, gericht op het verwerken van de scheiding.

Soms is de scheiding net uitgesproken, soms is dat al een aantal jaren geleden gebeurd. De training is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar.

Wanneer & waar

KIES training voor kinderen van 5 t/m 7 jaar: vrijdag 14.30 tot 15.30 uur
KIES training voor kinderen van 8 t/m 12 jaar: vrijdag 15.45 tot 16.45 uur

Startdatum: 16 februari

Info-ochtend voor ouders: vrijdag 16 februari van 9.00 tot 10.00 uur

Locatie KIES training en info-ochtend voor ouders: Basisschool De Ark, Van der Waalslaan 37 in Heemstede

Hebt u nog vragen of wilt u uw kind aanmelden neem dan contact op met Riny van den Oever, CJG en KIES-coach . U kunt haar telefonisch bereiken op 023-5485842 of via email R.vandenOever@heemstede.nl. Er zijn geen kosten voor u verbonden aan deze training.