Gevolgen coronamaatregelen voor dienstverlening CJG Heemstede

dinsdag 17 maart 2020

De landelijke maatregelen ten aanzien van het coronavirus hebben gevolgen voor de dienstverlening van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Heemstede. 

Aandacht voor ouderschap

maandag 16 maart 2020

Opvoeden, bijna alle ouders vinden dat wel eens moeilijk. Door de Coronacrisis is het hele gezin thuis en ben je ineens ook meester of juf. De situatie vraagt veel van iedereen.

Alles weten over borstvoeding?

zondag 1 december 2019

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze bijeenkomst een prima start! We geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen.
De informatiebijeenkomst is op 14 juli van 19.30 tot 21.30 uur bij WIJ de Luifel Herenweg 96 in Heemstede.

Dienstverlening CJG verbeteren

maandag 11 november 2019

We willen graag onze dienstverlening via de website van het CJG verbeteren.
Om onze dienstverlening via de website van het CJG te verbeteren horen we graag van (potentiële) gebruikers welke informatie zij zoeken. Ook zijn we erg benieuwd waar zij naar deze informatie zoeken.

 

Pleegzorg: ‘Liefde en zorg voor een kind in nood’

donderdag 31 oktober 2019

Zo’n tien jaar geleden kreeg het gezin Baardse uit Haarlem hun eerste pleegkind in huis: een meisje van 11 maanden. “Superspannend was dat. Maar wat is het prachtig om liefde en zorg te kunnen geven aan een kind in nood.”

Tips tegen uitstellen

zaterdag 9 juni 2012

Je moet studeren voor je examen, maar in plaats daarvan ga je iets heel anders doen. Op de website Mentaalvitaal.nl vind je informatie, tips en oefeningen om uitstelgedrag tegen te gaan.

Tips over het puberbrein

vrijdag 8 juni 2012

Pdf met 10 praktische inzichten "Ouders & het puberbrein".

Hoe pak jij dat aan.nl

dinsdag 5 juni 2012

De website Hoe pak jij dat aan.nl van het Trimbos Instituut en Stivor helpt bij het nee zeggen van uw kind tegen roken, drinken en blowen.

Logopedisch spreekuur 0-4 jarigen CJG Heemstede

vrijdag 4 mei 2012

Het CJG Heemstede is dit jaar gestart met een logopedisch spreekuur.

Jaloezie peuter voorspelbaar

dinsdag 21 februari 2012

Peuters kunnen al voor de geboorte van een broer of zus jaloers gedrag vertonen als ze genegeerd worden door hun ouders.