Informatieavonden ‘Verslaving’

dinsdag 19 mei 2020

In verband met de Covid 19 pandemie verzorgt Brijder preventie dit keer online informatie avonden over verslaving. Men schrijft zich in voor twee avonden, dinsdagavond 2 en donderdagavond 11 juni 2020. De avonden zijn bestemd voor partners /kinderen /familieleden /vrienden van mensen met een verslavings probleem. Uitdrukkelijk niet voor ouders met een kind onder de 25 jaar.

Sporten voor kinderen weer deels mogelijk vanaf dinsdag 29 april

donderdag 7 mei 2020

Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer mogelijkheden om georganiseerd buitensport en spel te doen. Sportverenigingen gaan weer starten met trainingen. Ook worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren, die geen lid zijn van een sportvereniging.

Vragen aan tieners en jongeren in Coronatijd

donderdag 23 april 2020

Alle  jongens en meiden in de leeftijd van 8 tot en met 23 jaar uit Heemstede en omgeving kunnen deze enquête invullen. Helpt u mee met verspreiden? 

Hoe kom je samen met je gezin de Corona crisis door?

maandag 6 april 2020

Het coronavirus, we kunnen er niet omheen. De scholen zijn dicht, dus de kinderen zijn thuis. Naast ouder, heb je er een paar rollen bij gekregen.

 

Gevolgen coronamaatregelen voor dienstverlening CJG Heemstede

dinsdag 17 maart 2020

De landelijke maatregelen ten aanzien van het coronavirus hebben gevolgen voor de dienstverlening van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Heemstede. 

Aandacht voor ouderschap

maandag 16 maart 2020

Opvoeden, bijna alle ouders vinden dat wel eens moeilijk. Door de Coronacrisis is het hele gezin thuis en ben je ineens ook meester of juf. De situatie vraagt veel van iedereen.

Alles weten over borstvoeding?

zondag 1 december 2019

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze bijeenkomst een prima start! We geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen.
De informatiebijeenkomst is op 14 juli van 19.30 tot 21.30 uur bij WIJ de Luifel Herenweg 96 in Heemstede.

Dienstverlening CJG verbeteren

maandag 11 november 2019

We willen graag onze dienstverlening via de website van het CJG verbeteren.
Om onze dienstverlening via de website van het CJG te verbeteren horen we graag van (potentiële) gebruikers welke informatie zij zoeken. Ook zijn we erg benieuwd waar zij naar deze informatie zoeken.

 

Pleegzorg: ‘Liefde en zorg voor een kind in nood’

donderdag 31 oktober 2019

Zo’n tien jaar geleden kreeg het gezin Baardse uit Haarlem hun eerste pleegkind in huis: een meisje van 11 maanden. “Superspannend was dat. Maar wat is het prachtig om liefde en zorg te kunnen geven aan een kind in nood.”

Tips tegen uitstellen

zaterdag 9 juni 2012

Je moet studeren voor je examen, maar in plaats daarvan ga je iets heel anders doen. Op de website Mentaalvitaal.nl vind je informatie, tips en oefeningen om uitstelgedrag tegen te gaan.