Webinar Pubers en (pittige) emoties

Categorie├źn

  • Jeugd
  • Basisschoolkind
  • Jong volwassenen
  • Opvoeding
  • Scheiden

De puberteit is een roerige tijd. Veranderingen op vele fronten, jezelf keren kennen, je staande houden en je plek vinden tussen leeftijdsgenoten, omgaan met verwachtingen van ouders, anderen en social media. Er wordt steeds meer druk op jongeren gelegd en dat valt niet altijd mee. Daarnaast razen de hormonen door het (puber)lijf en kunnen emoties alle kanten op gaan.

In dit webinar door kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve, wordt dieper ingegaan op het hoe en waarom van de emotionele rollercoaster van jouw puber. Wat kun je als ouder doen met chagrijnige en boze buien? Maar hoe houd je ook jouw eigen emoties onder controle? We staan stil bij hoe je boosheid (een beetje) voorkomt en hoe je afspraken maakt over momenten van ontploffen. Leer door dit webinar jouw puber beter begrijpen en hoe je kunt helpen om emoties een beetje behapbaar te houden voor jullie allemaal.

Bijzonderheden

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Na je aanmelding krijg je voor de aanvang van het webinar een link gemaild voor deelname. Probeer 10 minuten van te voren klaar te zitten met een computer of smartphone. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn dan kun je je even goed inschrijven. Je krijgt dan na afloop de replay toegestuurd die je nog een maand kunt bekijken.

Aanmelden workshop